14-11-07

[Fijne appeltaart]

appeltaart

 

 

 

 

 

 

Benodigdheden:

  • 5 el zelfrijzende bloem
  • 6 el griessuiker
  • 5 el olie
  • 4 el melk
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 2 eieren
  • 2 appelen

Werkwijze:

  1. Meng de bloem, 4 el suiker, 3 el olie, de melk, vanillesuiker en 1 ei tot een deeg.
  2. Breng het deeg in een ingevette en met bloem bestrooide taartvorm. Snijd de appelen in 4 partjes en vervolgens in gelijke schijfjes. Schik deze op het deeg.
  3. Neem 2 sl olie en suiker en vermeng met 1 ei. Giet deze mengeling over de appelen.
  4. Bak de taart gedurende 20 à 25 min. in een voorverwarmde oven bij 200-250°C.

20:02 Gepost door kookprinsesje. in Desserten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bloem, griesuiker, olie, vanillesuiker, eieren, appelen, melk |  Facebook |

Post een commentaar